با توجه به آغاز بکار دولت سیزدهم دو تن از فعالان فرهنگی استان کرمان پیشنهادات خود را به دکتر سید ابراهیم رئیسی ارائه کردند تا فعالیت های فرهنگی روند بهتری را در این دوران داشته باشند.
هر جامعه ای بر پایه یک اصل اساسی پیش می رود و زمامداران آن در تلاش هستند تا بتوانند آموزه های دینی و انسانی را در کشور خودشان پررنگ کنند و جوانان و نوجوانان کشورشان را به سمت سعادت بکشانند.
کشور ما نیز از این قائده مستثنی نیست، ایران باستان نظم و رویکرد خودش را داشت و با ورود اسلام نیز قوانین آخرین دین خداوند با فرهنگ انسانی ایرانیانِ آن زمان در هم آمیخت و جلوه ای باشکوه از تمدن را به رخ همگان کشاند.
از همان زمان نیز فعالیت هایی بر پایه دین و فرهنگ برخواسته از آن آغاز و در دوران های مختلف با فراز و فرودهایی پی گرفته شد.
در برهه ای از تاریخ نیز مردم کمرنگ شدنِ نقش دین در جامعه را برنتابیدند و با خروش خود مسیر پیشبرد کشور را تغییر دادند.
بعد از انقلاب اسلامی نیز فعالیت های فرهنگی در قالب سیاست های دولت ها پیش رفت، دولت هایی به آن بهای زیادی دادند و دولت هایی نیز به این مساله کمتر پرداختند.
با توجه به آغاز بکار دولت سیزدهم دو تن از فعالان فرهنگی استان کرمان پیشنهادات خود را به دکتر سید ابراهیم رئیسی ارائه کردند تا فعالیت های فرهنگی روند بهتری را در این دوران داشته باشند.
واگذاری حسینیه ها و خانه های وقفی به اماکن فرهنگی گره گشا است
زهرا عسکرپور مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت آوای انتظار نور، وابسته به قرارگاه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان پشتیبانی از مراکز فرهنگی که در ایام کرونا همچنان به فعالیت خود ادامه دادند را خواستار شد و گفت: پشتیبانی از طرح های فرهنگی ملی و استانی و پشتیبانی از اجرای طرح های سبک زندگی و آسیب های اجتماعی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی واگذاری حسینیه ها و خانه های وقفی به اماکن فرهنگی را گره گشا خواند و تصریح کرد: برگزاری محافل وکرسی های تلاوت در این مکان ها و گسترش آن ها در جامعه و کشور ، ما را در رسیدن به اهداف خود درباره جوانان و نوجوانان نزدیک تر می کند.
عسکرپور اضافه کرد: آموزش مهارت های زندگی و سبک زندگی اسلامی نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
مشکلات معیشتی فعالان فرهنگی را مورد توجه جدی قرار دهید
خاطره اسماعیل پور فعال فرهنگی و حافظ قرآن کریم نیز، حمایت مالی از مراکز فعال فرهنگی در زمینه تامین مکان مناسب را دارای اهمیت برشمرد و خاطرنشان کرد: این امر درباره مراکز فرهنگی فعال و طرح های فرهنگی تربیتی سازنده در این مراکز و توزیع عادلانه بودجه های فرهنگی نیز صدق می کند.
معاون آموزشی موسسه فرهنگی قرآن و عترت آوای انتظار نور حمایت از فعالان و مربیان فرهنگی، قرآنی و مبلغین هر مرکز با حق الزحمه شایسته، حق بیمه و… را ضروری خواند و بیان کرد: اساس انجام کار فرهنگی تربیتی این گروه هستند که اغلب به دلیل مشکلات معیشتی مجبور به ترک کار فرهنگی و تن دادن به شغل های درآمدزا می شوند.
اسماعیل پور اضافه کرد: اگر مراکز فرهنگی تربیتی در زمینه های فوق تامین شود و دغدغه مالی نداشته باشند قطعا می توانند بدون اخذ هزینه از مراجعین (مردم) همه خدمات آموزشی، تربیتی، مشاوره؛ سبک زندگی و … را ارائه دهند و استقبال بیشتری هم فعالیت های فرهنگی صورت می گیرد.