موسسه، مثل یک خانه / آغاز کلاس های حضوری در موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

تعداد بازدید: 1,124

مدیر موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان گفت: بنابراین اولویت با کسانی هست که زودتر ثبتنام می کنند، ما مکانِ همیشگیِ موسسه را که مانند یک خانه برای دانش آموزان آماده کرده و آن را مکرر ضدعفونی می کنیم.

بیست و هشتمین جلسه شورای مشورتی موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان با حضور مدیران و مشاوران ارشد این موسسه برگزار و تصمیماتِ کارشناسی شده، نهایی شد.

محمدمهدی خردبخش مدیر موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان در ابتدای این نشست از اهمیتِ یادگیری و دانش آموزیِ کودکان و نوجوانان سخن گفت و با پرداختن به این موضوع که شاید کرونا برای سال ها میهمانی ناخوانده ای برای ما باشد، اظهار داشت: بپذیریم که کرونا هست و باید با آن زندگی کنیم.

وی از ضعیف شدن درس و بحث دانش آموزان در مدرسه‌ی مجازی سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: فضای مجازی بستر مناسبی برای دانش آموزان نیست و فعالیتِ مغزی و حرکتی آن ها را دچار چالش جدی می کند.

خردبخش از لزوم آموزشِ فرهنگی و قرآنی در کنار فعالیت های درسی سخن به میان آورد و افزود: موسسه فرهنگی مذهبی شهدای کربلا استان کرمان مجوز برگزاری کلاس های محدود را از ستاد کرونا گرفته و در تلاش است تا بتواند گامی مهم در این زمینه بردارد.

مدیر موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان ابراز داشت: بنابراین اولویت با کسانی هست که زودتر ثبتنام می کنند، ما مکانِ همیشگیِ موسسه را که مانند یک خانه برای دانش آموزان آماده کرده و آن را مکرر ضدعفونی می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه آنها مانند فرزندان ما بوده و به اندازه آن ها نیز از دانش آموزان حفاظت می کنیم، گفت: کلاس های آموزشی، کمک درسی، تقویتی، پرورشی و طرح های دختران بهشت، رنگین کمان و مدرسه قرآنی در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم اندگی کمک کننده بوده و مشکلات ناشی از آن را حل کنیم.

کلاس های مختلف آموزشی در موسسه شهدای کربلا استان کرمان برگزار می شود

زهرا عسکرپور مدیر موسسه قرآن و عترت آوای انتظار نور، وابسته به موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان نیز در ادامه فضای این موسسه را برای برگزاری کلاس های حضوری آماده و فراهم شده ارزیابی کرد و گفت: موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان همه فاکتورهای ستاد مقابله با کرونا را رعایت کرده و از آن جلوتر هم هست.

وی ادامه داد: کلاس های مختلف آموزشی و پژوهشی را در موسسه برگزار خواهیم کرد و مدرسه قرآنی را نیز کلید خواهیم زد.

در تلاش هستیم تا نسلی مهدوی تربیت کنیم

خاطره اسماعیل پور معاون آموزشی و پژوهشی موسسه قرآن و عترت آوای انتظار نور و مدیر انجمن روان پویا نیز در ادامه از برگزاری مدرسه قرآنی به صورت حضوری در این موسسه خبر داد و گفت: این طرح، برای ارتقاء آموزه های دینی دانش آموزان طراحی شده و نیاز اصلی کشور ما هست تا کودکانی قرآنی و نسلی مهدوی تربیت کنیم.

محدثه عبدالله نژاد معاون برنامه ریزی موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان و مدیر اجراییِ طرح های دختران بهشت و رنگین کمان نیز در ادامه گفت: این کلاس ها شنبه و دوشنبه هر هفته در محل موسسه برگزار می شوند.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۳۸۲۸۲۶۹۴۴ تماس گرفته و یا به آدرس rahpooyannoor.ir  مراجعه کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید