خاک صحنه تئاتر روی گروه خلاقیت، نشاط و سرگرمی نشست

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

تعداد بازدید: 1,174

فاطمه شکوه سلجوقی بازیگر نوکار و خلاق تئاتر، مدیریت گروه خلاقیت، نشاط و سرگرمی را برعهده گرفت.

دومین مدیر جدید موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان در سال 1400، از بین دانش آموزان خلاق استان کرمان انتخاب شد، قبل از این نیز مدیرت انجمن ورزشی سیب را ورزشکار نمونه استانی ندیمه نصیری عهده دار شده بود.

بعد از انجمن شعر و قصه ترنم دل که سال گذشته بر عهده یک دانش آموز با استعداد سپرده شد، این بار محمدمهدی خردبخش، مدیریت گروه خلاقیت، نشاط و سرگرمی صبا را به خانم فاطمه شکوه سلجوقی سپرد تا بار دیگر اعتقاد خود به جوانانِ فعال و با استعداد را نشان دهد.

شکوه سلجوقی از بازیگران نوکار اما توانمند و خلاق تئاتر است او اما کارهای عروسک گردانی و اجرا را نیز در کارنامه خود دارد.

مراسم معرفه این جوان با استعداد به زودی برگزار و مدیر جدید گروه خلاقت، نشاط و سرگرمی صبا کار خود را رسما در موسسه فرهنگی – مذهبی شهدای کربلا استان کرمان آغاز می کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید